Τρόποι αλλαγής σε μια γραμμή στο Microsoft Excel

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε αλλαγές σε μια γραμμή στο Excel. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προβλήματα στο Excel, υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Θα εξετάσουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους για να προσθέσουμε αλλαγές σε μια γραμμή.

Προσθήκη γραμμής

Για να προσθέσετε μια γραμμή, κάντε πρώτα κλικ μέσα στο κελί (ή κελιά) όπου θέλετε να προσθέσετε την συγκεκριμένη γραμμή. Θα παρατηρήσετε ότι αναβοσβήνει ο κέρσορας του ποντικιού.

Επειδή το παράδειγμά μας χρησιμοποιεί το όνομα και το επίθετο, θα κάνουμε κλικ μεταξύ των δύο για να τα εμφανίσουμε σε ξεχωριστές γραμμές. Πατήστε Alt + Enter στο πληκτρολόγιο εάν χρησιμοποιείτε το Excel σε υπολογιστή με Windows.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε επιπλέον γραμμές. Αν θέλουμε να διαχωρίσουμε ένα μεσαίο όνομα στη δική του γραμμή για παράδειγμα, απλώς θα επαναλάβαμε τα βήματα, τοποθετώντας τον κέρσορα όπου το θέλαμε και πατώντας Alt + Enter.

Αυτόματη αλλαγή γραμμής χρησιμοποιώντας αναδιπλούμενο κείμενο

Εάν θέλετε να αλλάξετε αυτόματα τις γραμμές σας μόλις φτάσετε στο περίγραμμα κελιού, μπορείτε αντ ‘αυτού να βασιστείτε στο εργαλείο αναδίπλωσης κειμένου για να το κάνετε αυτό αυτόματα.

Επιλέξτε όλα τα κελιά στα οποία θέλετε να εφαρμόσετε αυτήν την αναδίπλωση κειμένου κάνοντας κλικ μέσα στο πρώτο και έπειτα σύροντας μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο κελί που θέλετε, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα.

Από την καρτέλα Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Αναδίπλωση κειμένου. Η αναδίπλωση κειμένου με αυτόν τον τρόπο συχνά αφήνει μερικά ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, το κείμενο ενδέχεται να σπάσει σε μέρη που δεν θέλετε. Για να το διορθώσετε, απλώς μεγεθύνετε τη στήλη κάνοντας κλικ και σύροντας τη γραμμή δίπλα στη στήλη της επιλογής σας.

Προσθέστε μια αλλαγή γραμμής μετά από συγκεκριμένους χαρακτήρες

Επιλέξτε όλα τα κελιά όπου θέλετε να προσθέσετε μια αλλαγή γραμμής. Από την καρτέλα Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο Εύρεση & Επιλογή, Αντικατάσταση. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + H για να εμφανίσετε τον ίδιο πλαίσιο.

Στο πεδίο Εύρεση του, πληκτρολογήστε τον χαρακτήρα που αναζητάτε. Στην περίπτωσή μας, αναζητούμε το κόμμα που διαχωρίζει τα ονόματα από τους τίτλους.

Στο πεδίο Αντικατάσταση με, πατήστε Ctrl + J για να προσθέσετε μια επιστροφή μεταφοράς. Αυτό θα εισαγάγει μια αλλαγή γραμμής στη θέση κάθε κόμμα. Κάντε κλικ στο κουμπί Αντικατάσταση όλων στο κάτω μέρος για να αντικαταστήσετε όλα τα κόμματα με τις επιστροφές μεταφοράς.

Κοινοποιήστε
  • 8
    Shares