Πώς να διαγράψετε μια ιστορία στο Facebook

Το να διαγράψετε κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο από την Ιστορία σας στο Facebook είναι αρκετά εύκολο. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε αυτά τα στοιχεία από τις αρχειοθετημένες Ιστορίες σας.

Διαγράψτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από μια ιστορία του Facebook στο κινητό

Για να διαγράψετε στοιχεία από την τρέχουσα ιστορία σας, πατήστε στην ιστορία σας. Στην ιστορία που ανοίγει, μεταβείτε στη φωτογραφία ή το βίντεο για διαγραφή. Όταν ανοίξει αυτό το στοιχείο, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε τις τρεις τελείες.

facebook & history

Στο μενού που ανοίγει, επιλέξτε «Διαγραφή φωτογραφίας» ή «Διαγραφή βίντεο».

Πατήστε Διαγραφή φωτογραφίας και μετά «Διαγραφή» όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Εκκαθάριση στοιχείων από μια αρχειοθετημένη ιστορία στο κινητό σας

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε στοιχεία από τις αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες Ιστορίες σας. Για να το κάνετε αυτό, πρώτα ανοίξτε το Facebook στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη σελίδα Μενού, επιλέξτε το προφίλ σας στο Facebook. Στη σελίδα προφίλ, κάτω από το όνομά σας, πατήστε τις τρεις τελείες.

Από το μενού Ρυθμίσεις προφίλ, επιλέξτε Αρχειοθέτημένα.

Πατήστε Αρχείο ιστοριών.

Επιλέξτε την ιστορία από την οποία θέλετε να αφαιρέσετε στοιχεία. Στη συνέχεια, βρείτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να αφαιρέσετε. Στη σελίδα φωτογραφίας ή βίντεο, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε τις τρεις τελείες.

Επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας ή Διαγραφή βίντεο, ανάλογα με το στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε.

Αφαιρέστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από μια ιστορία του Facebook στον υπολογιστή

Όπως και στο τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να διαγράψετε περιεχόμενο από τις ιστορίες του Facebook και στον υπολογιστή σας.

Πώς να διαγράψετε μια ιστορία στο Facebook

Στο Facebook, στο επάνω μέρος της ροής ειδήσεών σας, κάντε κλικ στην Η ιστορία σας. Στην ιστορία σας, βρείτε το στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στις τρεις τελείες.

Από το μενού με τις τρεις τελείες, επιλέξτε «Διαγραφή φωτογραφίας» ή «Διαγραφή βίντεο».

Κοινοποιήστε