Πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook

Κάποιες φωτογραφίες σας στο Facebook μπορεί να μην σας αρέσουν. Μπορείτε εύκολα να διαγράψετε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει από το Facebook.

Στο Facebook, μπορείτε να διαγράψετε τόσο τις μεμονωμένες φωτογραφίες σας όσο και τα άλμπουμ φωτογραφιών σας. Αφού τα διαγράψετε, δεν μπορείτε να τα επαναφέρετε. Επομένως, διαγράψτε μόνο τα στοιχεία που πραγματικά δεν θέλετε να κρατήσετε. Εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο των φωτογραφιών σας, φροντίστε πρώτα να κάνετε λήψη των φωτογραφιών σας από το Facebook.

Η διαδικασία διαγραφής φωτογραφιών είναι σχεδόν η ίδια τόσο σε υπολογιστές όσο και σε κινητά.

Δείτε και αυτό: Κρύψτε τις φωτογραφίες σας από το Facebook

Πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook

Για να ξεκινήσετε τη διαγραφή μεμονωμένων φωτογραφιών από τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Στον ιστότοπο του Facebook, στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο όνομά σας. Το Facebook ανοίγει τη σελίδα του προφίλ σας. Εδώ, από τη γραμμή καρτελών κάτω από το όνομά σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Φωτογραφίες. Στην καρτέλα Φωτογραφίες, κάντε κλικ στην καρτέλα Οι φωτογραφίες σας. Αυτό ανοίγει τη σελίδα όπου εμφανίζονται οι φωτογραφίες που ανεβάσατε.

Στην καρτέλα Οι φωτογραφίες σας, βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της φωτογραφίας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι στην επάνω δεξιά γωνία μιας φωτογραφίας στο
Από το μενού που ανοίγει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι, επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας.

Και η επιλεγμένη φωτογραφία σας έχει πλέον διαγραφεί από τον λογαριασμό σας στο Facebook

Διαγραφή άλμπουμ φωτογραφιών στο Facebook

Για να διαγράψετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών (το οποίο διαγράφει όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το άλμπουμ) στον λογαριασμό σας, ξεκινήστε το Facebook και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. Σε αυτήν τη σελίδα, κάντε κλικ στην καρτέλα Φωτογραφίες και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Άλμπουμ.

Στη σελίδα Άλμπουμ, βρείτε το άλμπουμ που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία αυτού του άλμπουμ, κάντε κλικ στις τρεις τελείες.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία ενός άλμπουμ στο Facebook.
Από το μενού με τις τρεις κουκκίδες, επιλέξτε Διαγραφή άλμπουμ. Tο επιλεγμένο άλμπουμ φωτογραφιών σας έχει φύγει οριστικά.

Κοινοποιήστε