Κρύψτε τις φωτογραφίες σας από το Facebook

Εάν δεν θέλετε οι φίλοι σας στο Facebook να βλέπουν συγκεκριμένες φωτογραφίες ή άλμπουμ φωτογραφιών, (αντιφατικό) μπορείτε να ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν αλλάζετε τις ρυθμίσεις απορρήτου των φωτογραφιών σας

  • Όταν αλλάζετε τις επιλογές απορρήτου των φωτογραφιών σας, να γνωρίζετε ότι η φωτογραφία εξωφύλλου και η φωτογραφία προφίλ σας θα παραμένουν πάντα ορατές στο κοινό.

Εάν η φωτογραφία σας μεταφορτώθηκε από άλλο χρήστη, μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από τη φωτογραφία, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε αν θα φαίνεται Δημόσια ή όχι.

Κρύψτε τις φωτογραφίες σας από το Facebook

Για άλμπουμ φωτογραφιών, μόνο ο χρήστης που έχει δημοσιεύσει το άλμπουμ μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του. Επίσης, εάν η φωτογραφία σας κοινοποιήθηκε ως μέρος ενός άλμπουμ, θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του άλμπουμ για να αποκρύψετε τη φωτογραφία σας.

Απόκρυψη φωτογραφίας στο Facebook

Εάν θέλετε να κάνετε μια μεμονωμένη φωτογραφία ιδιωτική στο προφίλ σας, ακολουθήστε τα παρακάτω. Στον υπολογιστή σας συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook, κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ σας.

εικόνα προφίλ

Στη σελίδα προφίλ, στη λίστα καρτελών κάτω από το όνομά σας, κάντε κλικ στο «Φωτογραφίες».

Επιλέξτε Οι φωτογραφίες σας.

Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να κάνετε ιδιωτική. Όταν η φωτογραφία σας ανοίξει στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στις τρεις τελείες.

Στο μενού που ανοίγει, επιλέξτε «Επεξεργασία κοινού δημοσίευσης». Στο παράθυρο Επιλογή κοινού, θα επιλέξετε ποιος μπορεί να δει τη φωτογραφία σας. Εάν θέλετε να αποκρύψετε τη φωτογραφία σας από όλους, επιλέξτε Μόνο εγώ.

Κάντε ένα άλμπουμ φωτογραφιών ιδιωτικό

Το Facebook προσφέρει επίσης την επιλογή να κάνετε ιδιωτικά ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών στον λογαριασμό σας.

Στην οθόνη Φωτογραφίες, επιλέξτε Άλμπουμ.

Στην καρτέλα Άλμπουμ, βρείτε το άλμπουμ φωτογραφιών που θέλετε να κρύψετε. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία αυτού του άλμπουμ, κάντε κλικ στις τρεις τελείες.

Από το μενού με τις τρεις κουκκίδες, επιλέξτε «Επεξεργασία άλμπουμ». Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάτω από την Επεξεργασία άλμπουμ, κάντε κλικ στο τρέχον κοινό.

Στο παράθυρο Επιλογή κοινού, επιλέξτε ποιος μπορεί να δει το άλμπουμ φωτογραφιών σας. Για να κάνετε το άλμπουμ αόρατο για όλους, επιλέξτε «Μόνο εγώ». Πριν επιστρέψτε στη σελίδα Επεξεργασία άλμπουμ, στο κάτω μέρος στα αριστερά κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Κοινοποιήστε