Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent και επιλέξτε έναν λόγο από τη λίστα εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Διαγραφή για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Χρειάζεται ένας μήνας για να είναι οριστική η διαγραφή.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Το Instagram ανήκει στο Facebook. Το Facebook αγόρασε το Instagram το 2012 στο ποσό που ανέρχεται στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το Instagram είναι μια από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη επιρροή και παρά τη συγγένειά του με το Facebook, συνεχίζει να αναπτύσσεται. Υπάρχει μια σταθερή ροή ανθρώπων που εγκαταλείπουν το Facebook τα τελευταία χρόνια, αλλά το Instagram δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά κάντε λήψη όλων των εικόνων σας. Η διαδικασία είναι απλή.

  • Προσοχή: Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα μπορείτε να ανοίξετε ξανά έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο όνομα.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, επισκεφτείτε τη σελίδα διαγραφής λογαριασμού Instagram (https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent) και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε έναν λόγο για τον οποίο θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από το αναπτυσσόμενο μενού.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού (το αναγνωριστικό σας στο Instagram).»

Η διαδικασία μέχρι την τελική διαγραφή του λογαριασμού σας θα πάρει έναν μήνα. Αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να συνδεθείτε πριν από την ημερομηνία διαγραφής και να επιλέξετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας.

Κοινοποιήστε