Δωρεάν παιχνίδια στην αρχική σελίδα της Google

Υπάρχουν πολλά μικρά κρυμμένα παιχνίδια στη μηχανή αναζήτησης Google. Μπορείτε να διασκεδάσετε πληκτρολογώντας συγκεκριμένες φράσεις στη γραμμή αναζήτησης.

Πριν προχωρήσουμε στα ίδια τα παιχνίδια, απλώς να γνωρίζετε ότι όλα τα παιχνίδια μπορούν να παίζονται σε όλους τους υπολογιστές ή κινητές συσκευές.

Τα κλασικά παιχνίδια

Υπάρχουν πολλά και απλά παιχνίδια όπως το Flip a Coin, Spinner, Barrels roll, Cha-Cha slide ή Roll a Die ας τα δούμε ένα ένα. Καταρχάς να πούμε ότι πατώντας σε κάθε ένα από τα παραπάνω παιχνίδια μπορείτε να τα δοκιμάσετε ένα ένα. Το Barrels roll μπορείτε να το βρείτε γράφοντας στην μηχανή αναζήτησης την φράση do a barrel roll. Το Cha-Cha slide είναι ένα χαρούμενο βίντεο στο youtube δημοσιευμένο το 2009.

solitaire

Το flip a coin είναι το γνωστό σε όλους μας, κορώνα ή γράμματα. Κάτι αντίστοιχο του τροχού της τύχης είναι το spinner. Το Roll a Die σας προκαλεί να δοκιμάσετε την τύχη σας ρίχνοντας ένα ζάρι. Γράψτε απλά στην μηχανή αναζήτησης το κάθε παιχνίδι για να το δοκιμάσετε. Ακόμα και σβούρα μπορείτε να βρείτε στο Google πληκτρολογώντας απλά την φράση spin a dreidel.

Δωρεάν παιχνίδια στην αρχική σελίδα της Google

Μπορείτε να απολαύσετε πλήρεις εκδόσεις Solitare, Snake και Minesweeper απλά πληκτρολογήστε τις αντίστοιχες λέξεις και πατήστε το play. Μπορείτε ακόμη να παίξετε Tic-Tac-Toe είναι η αντίστοιχη τρίλιζα, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία. Το παιχνίδι Snake ξεχωρίζει ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να τροποποιήσετε το παιχνίδι (όπως τηλεμεταφορά) και πολλά επίπεδα δυσκολίας.

Snake

Μπορείτε ακόμη να παίξετε μια αρκετά ολοκληρωμένη έκδοση του Pac-Man. Ίσως σας κουράσει η μικρή οθόνη αλλά κατά τα άλλα είναι ίδιο με την arcade έκδοση.

Το πιο διάσημο από τα παιχνίδια της Google είναι σίγουρα το Dinosaur Game ένας απλός, ατελείωτος δρομέας με pixelated όπου παίζετε ως T-Rex δεινόσαυρος. Αυτό εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Chrome. Μόλις μεταβείτε στην οθόνη Χωρίς Διαδίκτυο, απλώς πατήστε το πλήκτρο διαστήματος και μπορείτε να μεταβείτε απευθείας. Αλλά αν θέλετε να παίξετε χωρίς να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στη συσκευή σας, απλώς μεταβείτε στο chrome: // dino / to για να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, ωστόσο αυτό το παιχνίδι είναι αποκλειστικά για το Google Chrome.

dino

Μπορείτε επίσης να στραφείτε στο Google Doodles για μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια. Αυτά είναι τα ειδικά λογότυπα της Google που βλέπετε στην αρχική σελίδα για διάφορες γιορτές και ενώ μερικά είναι απλά ωραίες εικόνες, άλλα περιλαμβάνουν μικροσκοπικά παιχνίδια για να απολαύσετε.

Αξίζει να ελέγξετε ό, τι είναι το τρέχον Doodle, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει συνδεδεμένο παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε παλιότερα παιχνίδια Doodle χάρη στη σελίδα αρχειοθέτησης Doodle. Μερικά από αυτά που θέλω να τσεκάρετε και εσείς είναι το https://www.google.com/doodles/halloween-2020 παιχνίδι αποκριών, το οποίο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι arcade.

Google Halloween 2020

Παρόλο που κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εντυπωσιακά, ούτε με σοβαρά γραφικά είναι όμως διασκεδαστικά, δωρεάν και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.

Κοινοποιήστε