Πώς να δείτε τι δεδομένα έχει το Facebook από εσάς

Ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες που έχει το Facebook δόθηκαν από εσάς τους ίδιους κατά την εγγραφή σας, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε.

Πώς να δείτε τι δεδομένα έχει το Facebook από εσάς

Πρώτον, υπάρχουν τα προφανή πράγματα όπως το όνομά σας, η ημερομηνία γέννησης, οι σχέσεις, οι φίλοι σας και ούτω καθεξής. Συνδεθείτε στο Facebook και κάντε κλικ στο βέλος επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

ρυθμίσεις και απόρρητο

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις. Στην πλευρική γραμμή Ρυθμίσεις κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook. Κάντε κλικ στο Προβολή στα δεξιά του Αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Εδώ, θα δείτε όλες τις πληροφορίες σας στο Facebook οργανωμένες σε διάφορες κατηγορίες. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από αυτές θα αποκαλυφθούν σύνδεσμοι, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα.

Πώς να κατεβάστε τα στοιχεία σας

Αφού εξερευνήσετε όλες τις πληροφορίες, ίσως θελήσετε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο για φύλαξη. Αυτή είναι μια καλή ιδέα εάν σκοπεύετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις & Απόρρητο, Ρυθμίσεις, Οι πληροφορίες σας στο Facebook. Κάντε κλικ στο Προβολή δίπλα στο Αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Από προεπιλογή, θα κατεβάσει όλες τις πληροφορίες ξεκινώντας από την πρώτη δημιουργία του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα δεδομένα μου για να προσαρμόσετε το εύρος ημερομηνιών.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τη μορφή με την οποία θέλετε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες που έχετε κατεβάσει. Η προβολή HTML είναι ευκολότερη, αλλά το JSON λειτουργεί καλύτερα για εισαγωγή σε άλλες υπηρεσίες. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να το κάνετε δύο φορές και να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες και στις δύο μορφές.

Η τελευταία επιλογή είναι η Ποιότητα αρχείων μέσων. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα που θα επιλέξετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η λήψη. Αφού κάνετε όλες τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο Δημιουργία αρχείου για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της λήψης.

Θα δείτε την ειδοποίηση Δημιουργείται αντίγραφο των πληροφοριών σας. Ενδέχεται επίσης να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που το επιβεβαιώνει. Το Facebook θα σας ειδοποιήσει όταν τα στοιχεία σας είναι έτοιμα για λήψη.

Κοινοποιήστε