Πως Να κατεβάζετε βίντεο & ήχο από το Υoutube

Όπως είναι γνωστό σε όλους μας υπάρχει το youtube.com, εκείνο όμως που δεν είναι ευρεία γνωστό είναι το https://www.yout.com. Ο τίτλος της ιστοσελίδας είναι σαφώς λίγο περίεργος αλλά δουλεύει άψογα 100%.

Πως Να κατεβάζετε βίντεο & ήχο από το Υoutube

Έτσι λοιπόν, όταν βλέπετε ένα βίντεο στο Youtube και θέλετε να το κατεβάσετε, μπορείτε απλά να αφαιρέσετε τα τρία γράμματα «ube» από το σύνδεσμο του βίντεο και αμέσως θα μπείτε στο yout.com όπου είναι μια online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο και μουσική από το youtube.

Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο με σύνδεσμο όπως το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI.

Στο επόμενο βήμα αφαιρέστε το ube από το link και άφησε το υπόλοιπο όπως είναι, δηλαδή έτσι: https://www.yout.com/watch?v=gEPmA3USJdI. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το αποτέλεσμα.

Από το yout.com, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα του βίντεο, να κατεβάσετε το κομμάτι ως MP3 αλλά και να κόψετε το MP3 στα σημεία που θέλετε εσείς και να κατεβάσετε μόνο ένα τμήμα του. Στη δωρεάν έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο μέχρι και 480p ανάλυση και τα MP3 σε 128 kbit/s. 

Οπότε αν δεν θέλετε μπλέξετε με κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα, αυτή η μέθοδος είναι αρκετά αποτελεσματική.

Κοινοποιήστε