Πώς να αποτρέψετε την έξοδο από τον Firefox όταν κλείνετε την τελευταία καρτέλα

Από προεπιλογή, όταν κλείνετε την τελευταία καρτέλα στον Firefox, ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης κλείνει. Αν προτιμάτε να κλείσετε την τελευταία ανοιχτή καρτέλα χωρίς να κλείσετε το Firefox, υπάρχει μια απλή ρύθμιση, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την απενεργοποιήσετε.

Πώς να αποτρέψετε την έξοδο από τον Firefox όταν κλείνετε την τελευταία καρτέλα

Αντί για το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης όταν κλείνετε την τελευταία καρτέλα, η απενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης θα δημιουργήσει την εμφάνιση μιας νέας καρτέλας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη ρύθμιση, πληκτρολογήστε: about:config στην γραμμή διευθύνσεων του Firefox και στη συνέχεια πατήστε Enter.

Ένα μήνυμα εμφανίζεται λέγοντας σας ότι υπάρχει κίνδυνος και θα πρέπει να συνεχίσετε μόνο αν είστε σίγουροι για αυτό που κάνετε. Εφ ‘όσον ακολουθείτε τις οδηγίες μας, θα είστε μια χαρά, οπότε κάντε κλικ για να συνεχίσετε. Θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε closeWindowWithLastTab στο πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε τη ρύθμιση. Η ρύθμιση browser.tabs.closeWindowWithLastTab θα πρέπει να εμφανιστεί. Από προεπιλογή, έχει ρυθμιστεί σε true (Αληθείας), το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης, όταν κλείνετε την τελευταία καρτέλα. Για να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Θα δείτε την αλλαγή σε false.

Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο καρτέλας στην τελευταία ανοιχτή καρτέλα στον Firefox. Ο Firefox παραμένει ανοιχτός και η τελευταία ανοιχτή καρτέλα ανοίγει και εμφανίζει τη σελίδα νέας καρτέλας. Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις, απλά κάντε διπλό κλικ και επαναφέρετε την αρχική τιμή σε true.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση