Πώς να κλείσετε τον Firefox χωρίς την προειδοποίηση «Κλείσιμο πολλών καρτελών».

Ο Firefox αποτελεί μια εξίσου εξαιρετική εναλλακτική λύση στα κύρια προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, αλλά έχει μια ενοχλητική συνήθεια να σας προειδοποιεί κάθε φορά που κλείνετε ένα παράθυρο με πολλές καρτέλες. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο ίδιο το αναδυόμενο παράθυρο. Ανοίξτε την εφαρμογή Firefox (Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε Windows, Mac και Linux) και όταν έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες, δοκιμάστε να κλείσετε το παράθυρο ή να κλείσετε εντελώς την εφαρμογή. Αυτό εμφανίζει ένα μήνυμα Κλείσιμο καρτελών και έξοδος όπως στην παρακάτω εικόνα.

Κλείσιμο καρτελών και έξοδος

Aπό τις Ρυθμίσεις του Firefox, κάντε κλικ στο κουμπί μενού τριών γραμμών στο δεξιό άκρο της γραμμής εργαλείων.

Κάντε κλικ στο κουμπί Μενού με τις τρεις γραμμές στη γραμμή εργαλείων του Firefox.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού του Firefox.

Πώς να κλείσετε τον Firefox χωρίς την προειδοποίηση «Κλείσιμο πολλών καρτελών».

Στην καρτέλα Γενικά, μεταβείτε στην ενότητα Καρτέλες. Τώρα, καταργήστε την επιλογή επιβεβαίωση πριν το κλείσιμο πολλαπλών καρτελών για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

επιβεβαίωση πριν το κλείσιμο πολλαπλών καρτελών

Μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε ξανά αυτό το αναδυόμενο παράθυρο, αν θέλετε. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού τριών γραμμών στη γραμμή εργαλείων του Firefox και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Στην ενότητα Καρτέλες στην καρτέλα Γενικά, επιλέξτε την επιλογή επιβεβαίωση πριν το κλείσιμο πολλαπλών καρτελών.

Κοινοποιήστε