Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ενημερωτικό δελτίο

Ο εικοσιτετράωρος κύκλος ειδήσεων μπορεί να είναι ενοχλητικός και να σας επιβαρύνει. Ευτυχώς, υπάρχει ένα πιο αποτελεσματικό μέσο τα εξατομικευμένα ενημερωτικά δελτία.

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο ως ψηφιακό περιοδικό προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας. Σας επιτρέπει να διαβάσετε άρθρα και άλλο περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας πηγές όλα σε ένα μέρος. Επομένως, αντί να ελέγχετε αδιάκοπα κάθε νέα ενημέρωση που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας ή στη διαδικτυακή ροή, μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε μια καθορισμένη ώρα της ημέρας με μια ανάληψη email.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για τη δημιουργία των δικών σας εξατομικευμένων ενημερωτικών δελτίων όπως το Feedly και το Blogtrottr. Ωστόσο το κορυφαίο είναι το Mailbrew, μια premium πλατφόρμα που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πηγών, όπως το Twitter και προσφέρει πολλές προσαρμογές για να προσαρμόσετε με ακρίβεια το σχεδιασμό του ενημερωτικού σας δελτίου.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ενημερωτικό δελτίο

Το Mailbrew προσφέρει μια δοκιμή 14 ημερών για όλους, αλλά μόλις λήξει, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο premium επίπεδο που κοστίζει 8 $ το μήνα.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Mailbrew και ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα θα φτάσετε σε μια οθόνη επεξεργασίας. Εδώ, θα δημιουργήσετε το πρώτο σας προσωπικό ενημερωτικό δελτίο.

ενημερωτικό δελτίο στο Mailbrew

Στο αριστερό παράθυρο, μπορείτε να ονομάσετε το ενημερωτικό δελτίο σας και να αποφασίσετε σε ποια ώρα και πόσο συχνά πρέπει να παραδίδεται στα εισερχόμενά σας. Στη συνέχεια, έχετε επιλογές για να προσαρμόσετε την ενότητα όπου θα εμφανίζεται το περιεχόμενό σας.

Ξεκινήστε προσθέτοντας μια πηγή με το κουμπί +. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα των Ειδήσεων Google, ενημερώσεις από ένα κανάλι του YouTube και πολλά άλλα.

Προσθέστε πηγές στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο στο Mailbrew

Όταν επιλέγετε οποιοδήποτε από αυτά τα widget, το Mailbrew θα εμφανίσει περισσότερες επιλογές με τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω πόσες και τι είδους πληροφορίες πρέπει να περιλαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο σας από αυτήν την πηγή.

Για παράδειγμα εάν επιλέξετε μια τροφοδοσία RSS μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των πρόσφατων αναρτήσεων που πρέπει να έχει και εάν το πλήρες άρθρο πρέπει να εμφανίζεται ακριβώς μέσα στο email ή μόνο στον τίτλο.

Το Mailbrew δημιουργεί μια προσαρμοσμένη διεύθυνση για εσάς, όπου μπορείτε επίσης να προωθήσετε άλλα υπάρχοντα ενημερωτικά δελτία όπως το PcMagazino. Αυτό θα εμφανιστεί στην ενότητα Εισερχόμενα, η οποία διατίθεται από προεπιλογή στη λίστα των πηγών σας. Επομένως, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Mailbrew ως έναν τρόπο για να συγκεντρώσετε και να οργανώσετε όλα τα συνδρομητικά ενημερωτικά δελτία σας σε ένα κοινό email και να μειώσετε την ακαταστασία των εισερχομένων.

Προωθήστε τα ενημερωτικά δελτία στο Mailbrew

Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση των πηγών και είστε ικανοποιημένοι με την προεπισκόπηση στα δεξιά, πατήστε Τέλος για να την αποθηκεύσετε.

Κοινοποιήστε