Πώς να «Αποκρύψετε» κάποιον για 30 ημέρες στο Facebook

Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε τρόπος να καταργήσετε προσωρινά κάποιον από τη ροή ειδήσεων στο Facebook θα μπορούσατε να τον αποκλείσετε ή να μην τον ακολουθείτε. Εάν θέλετε να δείτε ξανά τις αναρτήσεις του, θα πρέπει να επιστρέψετε και να καταργήσετε τον αποκλεισμό ή να τον ακολουθήσετε πάλι.

Δείτε και αυτό: Πως να δείτε ή να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης του facebook

Πριν λίγο καιρό το Facebook παρουσίασε το Snooze, (Απόκρυψη). Mια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποκρύψετε κάποιον από τη ροή ειδήσεων για 30 ημέρες. Αυτό είναι ιδανικό για τις στιγμές που οι φίλοι σας (ή μια σελίδα που ακολουθείτε) έχουν ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Αφού τελειώσουν οι 30 ημέρες, το άτομο που «Αποκρύψατε» θα εμφανιστεί ξανά στη ροή ειδήσεων.

Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος απόκρυψης ενός ατόμου ή μιας σελίδας είναι από μία από τις αναρτήσεις του στη ροή ειδήσεων. Όταν εμφανιστεί μια ανάρτηση από το άτομο ή τη σελίδα που θέλετε να αποκρύψετε πατήστε ή κάντε κλικ στις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Απόκρυψη για 30 ημέρες».

Η ανάρτηση θα εξαφανιστεί από τη ροή ειδήσεών σας και δεν θα βλέπετε πλέον αναρτήσεις από αυτό το άτομο για τις επόμενες 30 ημέρες. Επίσης το συγκεκριμένο άτομο δεν θα ξέρει ότι έχετε κάνει κάτι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε την κατάσταση και θέλετε να καταργήσετε την απόκρυψη κάποιου, επισκεφτείτε το προφίλ του και στη συνέχεια πατήστε ή κάντε κλικ στη ρύθμιση Σε απόκρυψη. Θα δείτε πόσο καιρός έχει απομείνει για την απόκρυψη και μπορείτε να επιλέξετε Τέλος Απόκρυψης για να την τερματίσετε αμέσως.

Πριν λήξει η περίοδος αναβολής, θα λάβετε μια ειδοποίηση από το Facebook. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφασίσετε να αποκρύψετε ξανά το ίδιο άτομο, ή να αναιρέσετε την απόφαση σας.

Κοινοποιήστε
  • 1
    Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *