Πώς να κρύψετε τους φίλους σας στο Facebook

Αν και δεν είναι δυνατό να αποκρύψετε έναν συγκεκριμένο φίλο από έναν άλλο φίλο στο Facebook, μπορείτε όμως να αποκρύψετε ολόκληρη τη λίστα φίλων σας από έναν συγκεκριμένο χρήστη. Όταν αποκρύπτετε τη λίστα φίλων σας από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν προσπαθεί να ελέγξει τη λίστα σας, δεν θα δει κανέναν σε αυτήν.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Το Facebook θα συγχρονίσει αυτόματα τις αλλαγές σας σε όλες τις συσκευές σας.

Πώς να κρύψετε τους φίλους σας στο Facebook

Στον υπολογιστή σας ανοίξτε το Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, από την επάνω δεξιά γωνία του Facebook, επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας (ή το κάτω βέλος) και επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο και μετά Ρυθμίσεις.

Στις «Ρυθμίσεις», από την αριστερή πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε «Απόρρητο».

Απόρρητο

Στο δεξιό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε την ενότητα Πώς μπορούν να σας βρίσκουν και να επικοινωνούν μαζί σας οι άλλοι. Στο Ποιοι μπορούν να δουν την λίστα των φίλων σας επιλέξτε Επεξεργασία.

Μπορείτε να εξαφανίσετε την λίστα των φίλων σας, και να μην την βλέπει κανένας. Μπορείτε επίσης για συγκεκριμένα άτομα να την εξαφανίσετε. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας κάνοντας κλικ στο «Αποθήκευση αλλαγών» στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Κοινοποιήστε