Πώς να μοιράζεστε αυτόματα τις ιστορίες και τις αναρτήσεις του Instagram στο Facebook

Το Facebook και το Instagram είναι πιο συγχρονισμένα από ποτέ. Ένα από τα προνόμια αυτής της ενσωμάτωσης είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις ιστορίες και τις αναρτήσεις σας στο Facebook για να αυξήσετε εύκολα την εμβέλεια του περιεχομένου σας.

Για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Instagram. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και στη συνέχεια πατήστε την εικόνα προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.

Πώς να μοιράζεστε αυτόματα τις ιστορίες και τις αναρτήσεις του Instagram στο Facebook

Επιλέξτε το εικονίδιο μενού τριών γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας για να αποκαλύψετε ένα πλευρικό μενού και κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις.

Στο κάτω μέρος, πατήστε τον μπλε σύνδεσμο για το Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών.

Επισκεφτείτε την ενότητα Λογαριασμοί και προφίλ.

Εδώ, πατήστε Προσθήκη λογαριασμών και συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

Μόλις πιστοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα έχετε την δυνατότητα να διασταυρώσετε το περιεχόμενο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες του Facebook, όπως οι λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων του Messenger, μέσω του Instagram. Όταν το κάνετε αυτό, επιτρέψτε στο Facebook να συγκεντρώσει τα δεδομένα σας και από τις δύο πλατφόρμες για να εξατομικεύσει διαφημίσεις και να προτείνει νέα προφίλ για παρακολούθηση.

Επιστρέψτε στο Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών και επιλέξτε Κοινοποίηση ιστοριών και δημοσιεύσεων. Στην ενότητα Αυτόματη κοινοποίηση ενεργοποιήστε το Η ιστορία σας Instagram για να δημοσιεύσετε τις μελλοντικές σας Ιστορίες του Instagram στο Facebook. Η επιλογή Οι δημοσιεύσεις σας στο Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε το ίδιο για τις αναρτήσεις σας.

Εκτός από αυτό, τώρα μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα σε έναν φίλο σας στο Facebook από το Instagram και αντίστροφα. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να συμβαίνει αυτό έχετε την επιλογή να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook να μην σας κάνουν ping στο Instagram.

Κοινοποιήστε