Πώς κρύβω τον αριθμό των Likes στο Facebook

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα social media μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητα, να οδηγήσουν σε διαταραχές ύπνου, και γίνουν η αιτία ανάπτυξης διαπροσωπικών συγκρούσεων. Το Facebook προσπαθεί να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν τον αριθμό των Likes.

Όσο περνάνε τα χρόνια το παραπάνω φαινόμενο γίνεται όλο και πιο έντονο και απλώνεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση για ποικίλους λόγους. Για παράδειγμα, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορεί να εκλαμβάνουν τα λίγα Likes ως αποτυχία, διότι αυτά που δημοσιεύουν δεν αρέσουν στους υπόλοιπους χρήστες.

Πώς κρύβω τον αριθμό των Likes στο Facebook

Για να κρύψουμε αυτήν την πληροφορία, κάνουμε κλικ στο βέλος πάνω δεξιά και επιλέγουμε το Ρυθμίσεις και απόρρητο.

Μετά πατάμε στις Προτιμήσεις Ενημερώσεων.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στις Προτιμήσεις αντιδράσεων.

Μετά, ενεργοποιούμε όποιον διακόπτη ταιριάζει στις ανάγκες μας. Αν θέλουμε, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και τους δύο διακόπτες.

Ενεργοποιώντας το Σε δημοσιεύσεις άλλων ατόμων, δεν θα βλέπουμε τα Likes στις δημοσιεύσεις που κάνουν οι άλλοι χρήστες. Από την άλλη, αν ενεργοποιήσουμε το Στις δημοσιεύσεις σας, δεν θα βλέπουμε τα Likes στις δικές μας δημοσιεύσεις.

Κοινοποιήστε