Πώς να στείλετε ένα YouTube βίντεο με συγκεκριμένη χρονική έναρξη

Στο YouTube βρίσκει κανείς βίντεο μερικών δευτερολέπτων έως βίντεο διάρκειας πολλών ωρών. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να στείλετε σε ένα φίλο σας ένα βίντεο θέλοντας να του δείξετε μία συγκεκριμένη σκηνή από αυτό, η οποία ας πούμε πως δε βρίσκεται στην αρχή.

Πώς να στείλετε ένα YouTube βίντεο με συγκεκριμένη χρονική έναρξη

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Youtube βίντεο το οποίο θέλετε να στείλετε και στη συνέχεια επιλέξτε την επιλογή «Κλιπ» κάτω από το βίντεο.

Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο, με δύο πλαίσια έτσι ώστε να τοποθετήσετε το χρονικό όριο του βίντεο κλιπ που θέλετε να στείλετε. Η προσθήκη περιγραφής είναι υποχρεωτική όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Μόλις είστε έτοιμοι πατήστε στο Κοινή Χρήση Κλιπ

Η προσθήκη περιγραφής είναι υποχρεωτική

Αντιγράψτε και διαμοιράστε το σύνδεσμο.

Όπως ίσως θα παρατηρήσετε, ο σύνδεσμος τον οποίο αντιγράψατε έχει τη μορφή του https://youtube.com/clip/UgkxQn7IqvTUQOjd6FbT0DtyTjUkyAHN4vjM

Προσοχή: Για να λειτουργήσει η έναρξη από συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα πρέπει ο παραλήπτης του συνδέσμου να πατήσει το σύνδεσμο. Αν, για παράδειγμα, κάνετε επικόλληση το σύνδεσμο στο Facebook ή σε άλλο Κοινωνικό Δίκτυο, τότε η προεπισκόπηση του βίντεο η οποία ίσως εμφανιστεί θα ξεκινήσει το βίντεο από την χρονική στιγμή που επιλέξατε.

Οπότε, μπορείτε κανονικά να διαμοιράσετε σύνδεσμο στα Κοινωνικά Δίκτυα με συγκεκριμένη χρονική έναρξη. Οι χρήστες θα πρέπει να μεταφέρονται στο YouTube με κλικ στον σύνδεσμο.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση