Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Gmail

Όταν στέλνετε ένα email από το λογαριασμό σας στο Gmail, το εμφανιζόμενο όνομα σας (μαζί με άλλες πληροφορίες) εμφανίζονται στον παραλήπτη. Μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Gmail.

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα μόνο στο λογαριασμό σας Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για κινητά σε Android, iPhone ή iPad για να αλλάξετε το όνομά σας.

Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Gmail

Για να αλλάξετε το όνομα στο λογαριασμό σας στο Gmail, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του ιστότοπου του Gmail στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το Δείτε όλες τις ρυθμίσεις στο επάνω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού. Τώρα θα βρίσκεστε στην καρτέλα Γενικά του μενού Ρυθμίσεις του Gmail. Κάντε κλικ στην καρτέλα Λογαριασμοί.

αλλαγή-ονόματος

Στην ενότητα Αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ως, θα δείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το εμφανιζόμενο όνομα που σχετίζεται με αυτήν τη διεύθυνση. Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία πληροφοριών για να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει και αυτό: Πώς να προσθέσετε μια υπογραφή email στο Gmail

Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα κάνοντας κλικ στο συννεφάκι δίπλα στο πλαίσιο κειμένου και, στη συνέχεια, πληκτρολογώντας το νέο εμφανιζόμενο όνομα σε αυτό το πλαίσιο κειμένου. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών για να εφαρμόσετε την αλλαγή.

αλλαγή-ονόματος_2

Θα δείτε τώρα το νέο εμφανιζόμενο όνομα δίπλα στην ενότητα Αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ως στο μενού ρυθμίσεων του Gmail. Την επόμενη φορά που θα στείλετε ένα email, το νέο εμφανιζόμενο όνομα θα εμφανιστεί στον παραλήπτη.

Παρόλο που η Google σάς επιτρέπει να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας, δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη (που είναι διαφορετικό από το εμφανιζόμενο όνομα) ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αλλά αν χρειάζεστε πραγματικά μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας Google σε έναν νέο.

Κοινοποιήστε