Περιήγηση στο Marketplace του Facebook χωρίς λογαριασμό

Καλώς ή κακώς, το Facebook Marketplace έχει γίνει ο πρωταρχικός προορισμός για την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε στις σελίδες του. Ωστόσο, μπορεί να μην θέλετε να συνδεθείτε στο Facebook για να περιηγηθείτε στις λίστες του Marketplace. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook.

Περιήγηση στο Marketplace του Facebook χωρίς λογαριασμό

Μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε έναν λογαριασμό στο Facebook για να περιηγηθείτε στο Marketplace, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/marketplace. Θα δείτε ένα banner στο επάνω μέρος της οθόνης που σας ζητά να συνδεθείτε, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε. Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης και τα φίλτρα αλλά η ρύθμιση ειδοποιήσεων απαιτεί λογαριασμό Facebook.

Φίλτρα Facebook Marketplace

Εάν θέλετε να τα παραλείψετε όλα αυτά, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο Google όπως facebook marketplace αυτοκίνητα Tρίκαλα και να δείτε τα αποτελέσματα

Χρειάζεστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Facebook Marketplace;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Facebook Marketplace χωρίς να συνδεθείτε, αλλά χρειάζεστε έναν λογαριασμό για να επικοινωνήσετε με τους πωλητές ή για να πουλήσετε τα δικά σας πράγματα.

Εκτός εάν ο πωλητής έχει μια εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας που αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος, το Facebook Messenger είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί του.

Το μόνο που θέλω να προσέξετε είναι οι απάτες που υπάρχουν και στο Facebook Marketplace.

Κοινοποιήστε