Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook

Εάν δεν θέλετε να δει κανείς τα γενέθλιά σας και να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με αυτά, μπορείτε να αποκρύψετε τόσο τα γενέθλιά σας όσο και το έτος γέννησής σας στο προφίλ σας στο Facebook.

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: Ημερολόγιο γενεθλίων από το Facebook

Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε το όνομα του προφίλ σας. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα του προφίλ σας. Στη σελίδα του προφίλ σας, στη λίστα καρτελών κάτω από το όνομά σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Πληροφορίες.

Πληροφορίες Facebook

Στην καρτέλα Πληροφορίες, επιλέξτε την επιλογή Στοιχεία επικοινωνίας και βασικές πληροφορίες.

Στο δεξιό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Βασικές πληροφορίες. Εδώ, για να αποκρύψετε την ημερομηνία γέννησής σας από τα άτομα, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στα γενέθλιά σας.

Στο παράθυρο Επιλογή κοινού επιλέξτε ποιος μπορεί να δει την ημερομηνία γέννησής σας. Για να το αποκρύψετε από όλους, επιλέξτε Μόνο εγώ.

Για να αποκρύψετε το έτος γέννησής σας, δίπλα στο έτος γέννησής σας κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι. Στη συνέχεια, επιλέξτε ποιος μπορεί να δει αυτήν τη λεπτομέρεια.

Για να αλλάξετε την ορατότητα των γενεθλίων σας στο τηλέφωνο σας Android. Στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής Facebook, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας. Επιλέξτε το όνομά σας στην κορυφή. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε «Δείτε τις Πληροφορίες σας».

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα στην ενότητα Βασικές πληροφορίες και στη συνέχεια πατήστε Επεξεργασία. Στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ στην ενότητα Ημερομηνία Γέννησης πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στην ημερομηνία γέννησης. Επιλέξτε το κοινό για τα γενέθλιά σας. Ακολουθήστε το ίδιο και για το έτος γέννησης σας.

Κοινοποιήστε