Πώς να κλείσετε τις καρτέλες του browser σας με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Με ένα πλήκτρο συντόμευσης, μπορείτε να κλείσετε γρήγορα μια ανοιχτή καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας (browser). Αυτό έχει δοκιμαστεί και στο Chrome, Firefox και Edge

Πώς να κλείσετε τις καρτέλες του browser σας με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Στα Windows για να κλείσετε μια ανοιχτή καρτέλα στον Chrome, πατήστε τη συντόμευση Ctrl+W στο πληκτρολόγιό σας. Εάν κλείσετε κατά λάθος μια καρτέλα, επαναφέρετε αυτήν την καρτέλα πατώντας το Ctrl+Shift+T (Windows).

Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε ένα ολόκληρο παράθυρο του Chrome, πατήστε Ctrl+Shift+W (Windows) ή Command+Shift+W (Mac).

Σε υπολογιστή με Linux ή Windows, μπορείτε να κλείσετε μια ανοιχτή καρτέλα στο Firefox πατώντας Ctrl+W. Ένα ολόκληρο παράθυρο του Firefox μπορεί να κλείσει πατώντας Ctrl+Shift+W (Windows). Εάν καταλήξετε να κλείσετε μια σημαντική καρτέλα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες στον Firefox. Ψάχνοντας το ιστορικό

Τέλος το Edge λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως το Chrome, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση του Chrome για να κλείσετε τις καρτέλες στο Edge.

Κοινοποιήστε