7 Λόγοι για την αγορά ενός Antivirus

Το NOD32 Antivirus έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί πόρους όταν παίζετε, παρακολουθείτε βίντεο, φωτογραφίες ή παρουσιάσεις ανά πάσα στιγμή.

7 Λόγοι για την αγορά ενός Antivirus

Anti-Phishing

Προστατεύει το απόρρητο και τα περιουσιακά στοιχεία σας από προσπάθειες ψεύτικων ιστότοπων που προσπαθούν να αποκτήσουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως ονόματα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης ή τραπεζικά στοιχεία ή να σας τροφοδοτήσουν με fake news από φαινομενικά αξιόπιστες πηγές. Σας προστατεύει από “homoglyph” επιθέσεις που αντικαθιστούν τους χαρακτήρες σε συνδέσμους με κάποιους παρόμοιους, αλλά που στην πραγματικότητα είναι διαφορετικοί.

Antivirus και Antispyware

Παρέχει προληπτική προστασία από όλους τους τύπους online και offline απειλών και αποτρέπει τη διάδοση κακόβουλων προγραμμάτων σε άλλους χρήστες.

Exploit Blocker

Μπλοκάρει τις επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποφεύγουν την ανίχνευση ιών, εξαλείφει τις lockscreens και το ransomware. Προστατεύει από επιθέσεις σε web browsers, προγράμματα προβολής PDF και άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου και λογισμικού σε Java.

Προστασία Επιθέσεων Script

Εντοπίζει επιθέσεις από κακόβουλα scripts που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το Windows PowerShell. Επίσης, ανιχνεύει κακόβουλα JavaScript που μπορούν να επιτεθούν μέσω του browser σας. Υποστηρίζονται τα προγράμματα Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer και Microsoft Edge.

Ασπίδα από το Ransomware

Αποκλείει το κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να σας κλειδώσει από τα προσωπικά σας δεδομένα και στη συνέχεια σας ζητά να πληρώσετε ‘λύτρα’ για να τα ξεκλειδώσετε.

Σάρωση σε Κατάσταση Αδράνειας

Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τη συμπεριφορά του συστήματος. Σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε κανόνες για τη registry, τις ενεργές διεργασίες και τα προγράμματα για να ρυθμίσετε ακόμα περισσότερο την κατάσταση προστασίας.

Κοινοποιήστε