Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση 21H1 των Windows 10, την Άνοιξη 2021

Η ενημέρωση 21H1 της Microsoft θα κάνει το ντεμπούτο της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Αυτή η ενημέρωση είναι μικρότερη σε μέγεθος, που επικεντρώνεται στις βελτιώσεις ασφαλείας. Τα μεγάλα χαρακτηριστικά που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την 21H1 θα καθυστερήσουν. Θα εμφανιστούν στην 21H2 στα τέλη του 2021.

Μια μικρή ενημέρωση για τα Windows 10

Όταν η Microsoft κυκλοφόρησε αρχικά τα Windows 10, η εταιρεία κυκλοφορούσε δύο μεγάλες ενημερώσεις ετησίως γεμάτες με νέες δυνατότητες. Η Microsoft εξακολουθεί να κυκλοφορεί μια σημαντική ενημέρωση κάθε έξι μήνες. Ωστόσο, η Microsoft κυκλοφόρησε μια «μεγάλη» ενημέρωση με νέες δυνατότητες την άνοιξη, ακολουθούμενη από μια μικρότερη ενημέρωση με διορθώσεις ασφαλείας το χειμώνα.

Για παράδειγμα το 2020 η ενημέρωση του Μαΐου 2020 (20Η1) ήταν μεγαλύτερη. Ακολούθησε μια μικρότερη ενημέρωση τον Οκτώβριο του 2020 (20H2). Ωστόσο, η Microsoft παραβιάζει αλλάζει αυτό το μοτίβο και κυκλοφορεί μια μικρότερη ενημέρωση την άνοιξη. Αναμένετε μια μεγαλύτερη ενημέρωση με νέες δυνατότητες στα τέλη του 2021. Αυτή πιθανότατα θα είναι η 21Η2, η οποία ίσως θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021.

Οι μικρές ενημερώσεις σημαίνουν λιγότερα σφάλματα

Αυτές οι μικρές ενημερώσεις επικεντρώνονται στη διόρθωση σφαλμάτων και στη βελτίωση της ασφάλειας. Τα Windows 10 στην έκδοση 21H1 θα έχουν ένα σύνολο δυνατοτήτων που θα βελτιώνουν την ασφάλεια, την απομακρυσμένη πρόσβαση και την ποιότητα. Οι δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν σε αυτήν την ενημέρωση εστιάζονται στις βασικές εμπειρίες που έχουν επισημάνει οι χρήστες.

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση 21H1 των Windows 10;

Υποστήριξη Windows Hello Multicamera: Όταν διαθέτετε εξωτερική και εσωτερική κάμερα στον υπολογιστή σας, μπορείτε πλέον να ορίσετε την προεπιλεγμένη κάμερα ως εξωτερική κάμερα. Αυτό κυρίως χρησιμοποιείται στο Windows Hello για σύνδεση με άλλους υπολογιστές.

Windows Defender Application Guard: Η Microsoft έχει επιταχύνει το WDAG, μια δυνατότητα που επιτρέπει στους διαχειριστές να ρυθμίζουν τις εφαρμογές ώστε να εκτελούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η Microsoft έχει βελτιώσει την Υπηρεσία πολιτικής ομάδας (GPSVC) των οργάνων διαχείρισης των Windows (WMI) και την έκανε πιο γρήγορη για να υποστηρίζει σενάρια απομακρυσμένης εργασίας.

Κοινοποιήστε