Πώς να κλείσετε τον υπολογιστή σας χωρίς να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις

Έχει συμβεί σε πολλούς για αυτό και εγώ λοιπόν σας απαντάω με αυτό το άρθρο. Όταν εργάζεστε στον υπολογιστή σας και ήρθε η ώρα να τον κλείσετε αλλά τα Windows θέλουν να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις με αποτέλεσμα να περιμένετε αρκετά τουλάχιστον τις πρώτες φορές μέχρι να γίνει η εγκατάσταση.

Πώς να κλείσετε τον υπολογιστή σας χωρίς να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις

Έτσι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας το παραπάνω μήνυμα.  

Υπάρχει ένας τρόπος όμως να κλείσετε αμέσως τον υπολογιστή σας ακόμη και όταν υπάρχουν ενημερώσεις που περιμένουν να εγκαταστήσετε.    Η πιο απλή μέθοδος είναι να πατήσετε στην επιφάνεια εργασίας σας το πλήκτρο των Windows + D από το πληκτρολόγιό σας. Ο λόγος της παραπάνω ενέργειας είναι για να κλείσουν όλα τα παράθυρα που δουλεύουμε. Στη συνέχεια, πατήστε Alt + F4 για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας των Windows. Για να κλείσει ο υπολογιστής σας χωρίς να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις, επιλέξτε Τερματισμός από την λίστα που θα εμφανιστεί.  

Μπορείτε επίσης να κλείσετε τον υπολογιστή σας αμέσως από την οθόνη σύνδεσης. Πατήστε το πλήκτρο των Windows + L για να κλειδώσετε την οθόνη εφόσον έχετε κωδικό σύνδεσης, ή να αποσυνδεθείτε. Στη συνέχεια, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σύνδεσης, κάντε κλικ στο κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Τερματισμός από το αναδυόμενο μενού. Ο υπολογιστής θα κλείσει χωρίς να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις.  

Τέλος, μπορείτε να εκτελέσετε την ακόλουθη εντολή shutdown σε ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στη γραμμή εντολών και πατήστε Enter. Ο τελευταίος χαρακτήρας είναι μηδέν.   shutdown -s -t 0   και πάλι ο υπολογιστής σας θα κλείσει αμέσως χωρίς να εγκαταστήσετε ενημερώσεις.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση