Πως να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα κατά το logon στα Windows

Αν θέλουμε κατά την σύνδεση μας στα Windows να εμφανίζεται το δικό μας προσωπικό μήνυμα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το μήνυμα που εμφανίζεται όταν ανοίγουμε το κινητό μας τηλέφωνο, με λίγες απλές ρυθμίσεις στην registry του υπολογιστή μας μπορούμε να το καταφέρουμε.

Πως να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα κατά το logon στα Windows

Πάμε στον υπολογιστή μας κάτω αριστερά στο start και με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού πάμε στην εκτέλεση και πληκτρολογούμε regedit.

Αυτή η εντολή θα μας ανοίξει το παράθυρο διαχείρισης της registry και θα πάμε στην παρακάτω διαδρομή :

\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Δεξιά στην οθόνη μας βρίσκουμε το κλειδί LegalNoticeCaption, κάνουμε δεξί κλικ πάνω του και επιλέγουμε Modify (Τροποποίηση). Στο πεδίο Value Data (δεδομένα τιμής) πληκτρολογούμε τον τίτλο του μηνύματος μας και πατάμε OK.

Στο κλειδί LegalNoticeText, ακριβώς από κάτω πάλι κατά τον ίδιο τρόπο κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε Modify (Τροποποίηση). Στο value data (δεδομένα τιμής) βάζουμε το μήνυμα που θέλουμε να εμφανίζεται και πατάμε OK.

Κάνουμε επανεκκίνηση και το μήνυμα μας θα εμφανίζεται πλέον κάθε φορά που θα κάνουμε logon στα Windows.

Σε περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε τις προηγούμενες ρυθμίσεις δηλαδή να μην εμφανίζεται κανένα μήνυμα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία απλά σβήνουμε τα κείμενα που έχουμε γράψει.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση