Πώς να αλλάξετε το όνομα του hotspot σας σε Android

Για να κάνετε το hotspot του κινητού σας να εμφανίζεται με διαφορετικό όνομα σε άλλες συσκευές, μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα του hotspot σας τόσο στο iPhone όσο και στο τηλέφωνό σας Android.

Όταν μετονομάζετε το hotspot σας, μπορείτε να επιλέξετε όποιο όνομα θέλετε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι συσκευές που έχουν αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου σας θα πρέπει να εισαγάγουν ξανά τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι συσκευές θεωρούν το μετονομασμένο hotspot σας ένα νέο ασύρματο δίκτυο.

Πώς να αλλάξετε το όνομα του hotspot σας σε Android

Σε αντίθεση με το iPhone, μπορείτε να δώσετε ένα αποκλειστικό όνομα στο hotspot του τηλέφωνό σας Android. Τα ακριβή βήματα για να το κάνετε αυτό διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας, αλλά γενικά, θα χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα.

Ξεκινήστε από τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Φορητό σημείο πρόσβασης.

Πατήστε στο Φορητό σημείο πρόσβασης. Στο «Όνομα σημείου πρόσβασης» το SSID που βλέπετε και στην εικόνα, μπορείτε να βάλετε όποιο όνομα θελήσετε. Μην ξεχάσετε να πατήσετε το τικ στην επάνω δεξιά γωνία για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές σας.

Κοινοποιήστε