Πώς απενεργοποιώ το πλαίσιο αποθήκευσης κωδικών του Firefox

Ο Firefox διαθέτει έναν ενσωματωμένο password manager που βοηθά στην αποθήκευση, τη διαχείριση, και τον συγχρονισμό των κωδικών μας από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούμε. Αυτό υπάρχει σε όλους σχεδόν τους Browser.

Κάθε φορά που πραγματοποιούμε σύνδεση σε κάποια ιστοσελίδα, ο Firefox εμφανίζει ένα πλαίσιο το οποίο μας ρωτάει αν θέλουμε να αποθηκεύσει ή όχι τα στοιχεία σύνδεσης.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιούμε ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών, τότε ενδέχεται να βρίσκουμε την εμφάνιση αυτού του πλαισίου ιδιαίτερα ενοχλητική.

Εδώ θα δούμε πώς το απενεργοποιούμε τόσο στην desktop έκδοση του Firefox, όσο και στην εφαρμογή του browser για Android συσκευές. Αρχικά, κάνουμε κλικ στις τρεις γραμμές πάνω δεξιά και μπαίνουμε στις Ρυθμίσεις.

Έπειτα, πατάμε στο Κωδικοί πρόσβασης και αυτόματη συμπλήρωση και απενεργοποιούμε την Ερώτηση για αποθήκευση κωδικών πρόσβασης.

Κοινοποιήστε
error: Content is protected !!