Τι σημαίνει ο δίσκος του Photoshop είναι γεμάτος

Όταν ο δίσκος που έχετε δηλώσει να αποθηκεύει τα προσωρινά αρχεία του Photoshop είναι γεμάτος, αποθηκεύστε την εργασία σας και επανεκκινήστε το Photoshop για να αδειάσετε λίγο το χώρο. Το Photoshop χρησιμοποιεί το δίσκο εγκατάστασης του για αποθήκευση των προσωρινών αρχείων, όπως τα αρχεία εργασίας και του ιστορικού. Ο φάκελος θα αδειάσει όταν βγείτε από το πρόγραμμα.

Τι σημαίνει ο δίσκος του Photoshop είναι γεμάτος

Η Adobe συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείτε το δίσκο του λειτουργικού συστήματος για την αποθήκευση των προσωρινών αρχείων εκτός αν είναι η μόνη διαθέσιμη μονάδα δίσκου. Για να επιλέξουμε άλλη μονάδα δίσκου για το δίσκο Scratch ακολουθούμε τα εξής βήματα Edit Preferences Scratch Disks. Επειδή το C: \ είναι η προεπιλεγμένη μονάδα δίσκου, εμφανίζεται πρώτο και είναι τσεκαρισμένο αν έχετε πολλαπλές μονάδες δίσκου, αυτές θα αναφέρονται επίσης, αλλά δεν είναι τσεκαρισμένες (active).

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε εξωτερικές μονάδες δίσκου ή μονάδες δικτύου για το κομμάτι του Scratch.

Επιλέξτε τα κομμάτια του δίσκου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια, τσεκάρετε τη μονάδα C: \ και χρησιμοποιήστε τα επάνω και κάτω βέλη στη δεξιά πλευρά του πίνακα για να μετακινήσετε τη μονάδα C: \ προς τα κάτω. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK και επανεκκινήστε το Photoshop.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση