Πώς να συμπιέσετε τα PDF αρχεία

Τα αρχεία PDF μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος, ειδικά αν προσθέτετε πολλές εικόνες και αντικείμενα. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα PDF που είναι πολύ μεγάλο και προσπαθείτε να το στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για να το ανοίξετε, τότε θα πρέπει να συμπιέσετε το PDF σας σε μικρότερο μέγεθος.

Όποια και αν είναι η αιτία, η μείωση του μεγέθους ενός PDF είναι μια απλή διαδικασία ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε. Παρακάτω θα δούμε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά το μέγεθος των εγγράφων PDF σας στα Windows.

Free PDF Compressor: Συμπίεση PDF σε Windows

Κατεβάστε το από εδώ

Οι χρήστες των Windows δεν διαθέτουν πρόγραμμα που επεξεργάζεται τα αρχεία PDF από προεπιλογή, οπότε για να ανοίξετε και να συμπιέσετε ένα αρχείο, πρέπει να κάνετε λήψη κάποιου λογισμικού. Σας συνιστούμε το Free PDF Compressor. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και προσφέρει μια ποικιλία από ποιότητες συμπίεσης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Αφού ανοίξετε ένα PDF στο Free PDF Compressor, επιλέξτε ποια μορφή συμπίεσης θέλετε και στη συνέχεια πατήστε Compress για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Διαλέξτε που θέλετε να αποθηκεύσετε το πρόσφατα συμπιεσμένο αρχείο στο Output file.

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση