Πώς να παρακολουθείτε την πορεία του Άη Βασίλη στον υπολογιστή ή το τηλέφωνο σας

Ο Άγιος Βασίλης κινείται σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, παραδίδοντας δώρα σε κάθε παιδί και σε κάθε σπίτι. Εάν το παιδί σας περιμένει με ανυπομονησία να φτάσει ο Άγιος Βασίλης, τότε ίσως θα πρέπει να του δείξετε μέσω του υπολογιστή ή του τηλεφώνου ή της τηλεόρασης που βρίσκεται την συγκεκριμένη στιγμή.

Στον υπολογιστή: Μέσω του NORAD ή της Google Santa Tracker

Μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς, το NORAD Santa Tracker βελτιώθηκε. Το NORAD Santa Tracker μπορείτε να το βρείτε εδώ (https://www.noradsanta.org/). Συλλέγει δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία του Άη Βασίλη, τον αριθμό των δώρων που έχει παραδώσει και εκπαιδευτικές πληροφορίες για κάθε μέρος που έχει επισκεφτεί. Σας δείχνει ακόμη και ένα τρισδιάστατο μοντέλο Άη Βασίλη που πετάει.

Όπως ίσως παρατηρήσετε, τα περισσότερα εργαλεία παρακολούθησης του Άη Βασίλη σε αυτό το άρθρο γίνονται μέσω του Santa Tracker του NORAD. Αυτό συμβαίνει επειδή το tracker του NORAD είναι πολύ ακριβές.

Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Santa Tracker της Google (https://santatracker.google.com/), το οποίο είναι εξίσου ακριβές με το NORAD. Είναι περίπου σαν το tracker NORAD, με απλές 2D κινούμενες εικόνες που δείχνουν την τρέχουσα τοποθεσία και δραστηριότητες του Άγιου Βασίλη. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι το Santa Tracker της Google περιλαμβάνει μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια για τα παιδιά σας.

Εφαρμογές Santa Tracker της NORAD στο τηλέφωνο ή το tablet σας

Εάν το παιδί σας του αρέσει να παίζει με ένα τηλέφωνο ή tablet, (τι λέω και σε ποιον δεν αρέσει πλέον) τότε θα μπορούσατε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή NORAD. Είναι μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android και είναι σχεδόν ίδια με τον ιστότοπο του NORAD. Φυσικά, υπάρχουν μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ένα ενσωματωμένο arcade παιχνιδιών και ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Χριστουγέννων.

Επίσης, το Google Santa Tracker είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή, αλλά μόνο σε συσκευές Android.

Κοινοποιήστε