Πώς να δείτε έναν αποθηκευμένο κωδικό στο Microsoft Edge

Μερικές φορές, δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης σας σε έναν ιστότοπο. Εάν έχετε αποθηκεύσει τον κωδικό στο Microsoft Edge, μπορείτε εύκολα να τον δείτε στα Windows 10 ή σε Mac.

Πώς να δείτε έναν αποθηκευμένο κωδικό στο Microsoft Edge

Πρώτα, ανοίξτε το Edge. Κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην ενότητα Προφίλ και κάντε κλικ στην επιλογή Κωδικοί πρόσβασης.

Στην οθόνη Κωδικοί πρόσβασης, βρείτε την ενότητα με τίτλο Αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης. Εδώ θα δείτε μια λίστα με κάθε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει να αποθηκεύσετε στο Edge.

Από προεπιλογή, οι κωδικοί πρόσβασης κρύβονται για λόγους ασφαλείας. Για να δείτε έναν κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο εικονίδιο ματιού δίπλα του.

Σε Windows και Mac, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο που θα σας ζητά να κάνετε έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού χρήστη του συστήματός σας προτού εμφανιστεί ο κωδικός πρόσβασης.

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο OK.

Κοινοποιήστε

One thought on “Πώς να δείτε έναν αποθηκευμένο κωδικό στο Microsoft Edge

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *