Πώς να αναζητήσετε γρήγορα ανοικτές καρτέλες στον Firefox

Αν έχετε χαθεί στα ανοιχτά παράθυρα και καρτέλες του Mozilla Firefox να μην ανησυχείτε καθόλου. Χρησιμοποιώντας αυτό το γρήγορο tip, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε όλες τις ανοιχτές καρτέλες του Firefox και να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αρχικά, ανοίξτε τον Firefox σε Windows, Mac ή Linux – αυτό λειτουργεί και στις τρεις πλατφόρμες. Υπάρχουν δύο τρόποι για να μπείτε στη λειτουργία αναζήτησης καρτελών στον Firefox. Mε χαρακτήρα συντόμευσης ή κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο.

Πώς να αναζητήσετε γρήγορα ανοικτές καρτέλες στον Firefox

Για να μπείτε στη λειτουργία αναζήτησης καρτέλας με χαρακτήρα συντόμευσης, εστιάστε στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε % (σύμβολο ποσοστού) και πατήστε το διάστημα μία φορά.

Για να μπείτε στη λειτουργία αναζήτησης καρτελών με το ποντίκι σας, κάντε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων του Firefox μία φορά. Στο κάτω μέρος του μενού που εμφανίζεται, αναζητήστε την ενότητα Αυτή τη φορά, αναζήτηση με και κάντε κλικ στο εικονίδιο καρτέλας. Αυτό που μοιάζει με μπλε-πράσινη καρτέλα ή κουμπί.

Τώρα βρίσκεστε σε λειτουργία αναζήτησης καρτελών. Θα παρατηρήσετε ένα μικρό πλαίσιο που λέει Καρτέλες στην αριστερή πλευρά της γραμμής διευθύνσεων. Εισαγάγετε τον όρο ή τους όρους που θέλετε να αναζητήσετε. Αμέσως, θα δείτε τα αποτελέσματα που αντιστοιχούν από όλες τις ανοιχτές καρτέλες του Firefox. Αυτές αναφέρονται ακριβώς κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων σε ένα μενού.

Κάντε κλικ στο αποτέλεσμα που θέλετε να δείτε και θα μεταφερθείτε αμέσως σε αυτήν την καρτέλα σε όποιο παράθυρο του Firefox είναι κατάλληλο. Αυτό το κόλπο φυσικά θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε όταν έχετε πολλές καρτέλες ανοιχτές.

Κοινοποιήστε